Meride

Bedrijven 0 Comments

De crematiekosten zijn een zeer belangrijk onderdeel voor het regelen van een crematie. Het is namelijk geen goedkope aangelegenheid en wat een crematie exact kost zal dan ook van een aantal zaken afhangen.

De vraag hoeveel een crematie nu precies kost is nu eenmaal een belangrijke vraag om te stellen, maar ook een vraag wat niet zo snel beantwoord kan worden. Het is maatwerk en aan elke keuze die gemaakt wordt hangt er een prijskaartje aan.

Wat kost een uitvaart?

Elke uitvaart heeft een aantal basiskosten, want een uitvaartverzorger heeft bijvoorbeeld een vast tarief voor zijn of haar diensten die gelijk zijn voor zowel een crematie als een begrafenis.

De basispakketten van de uitvaartondernemingen verschillen wel van elkaar, want bij de ene onderneming zit een kist, de rouwauto, het opbaren en verzorgen van de overledene in het basispakket en bij de ander juist niet.

Voor meer informatie over wat kost een uitvaart bezoek Meride.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *