Ballonvaren Amsterdam

Bedrijven 0 Comments

Amsterdam is de hoofdstad en de grootste gemeente van Nederland. Maar het is bij uitstek ook de mooiste plek om hier een ballonvaart overheen te doen. Ook wanneer je niet in Amsterdam woont, kun je terecht bij Ballonvaren.com.

Het ballonvaren Amsterdam duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur en het hangt af van de tijd die het kost om een geschikte landingsplek te vinden. Het uitzicht over Amsterdam is adembenemend en wordt altijd als erg spannend en sensationeel ervaren door de mensen die ballonvaren.

Een ballonvaart over Amsterdam plannen

Vaarten over Amsterdam zijn vaak lastiger te plannen, want de weersomstandigheden moeten perfect zijn en ook vooral de windrichting speelt hierin een belangrijke rol. Indien je mee wilt, zul je wel een beetje flexibel moeten zijn, maar de beloning is zeker de moeite waard.

A3 Ballon heeft al sinds 1986 ervaring met het uitvoeren van ballonvaarten voor zowel particulieren als bedrijven. Jaarlijks worden door ons circa 12.000 passagiers vervoerd en hiermee zijn wij het grootste ballonvaartbedrijf van Europa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *