Tuinhuizen

Woning 0 Comments

Lugarde is een tuinhuizen webwinkel die al bijna 40 jaar een autoriteit is op het gebied van tuinhuizen, veranda’s en garages. Met of zonder geïntegreerde overkapping, modern of klassiek? Omdat wij maatwerk leveren is alles mogelijk! Sinds 1978 produceert Lugarde houten tuinhuizen, blokhutten en overkappingen van topkwaliteit.

Wij verkopen onze tuinhuizen en blokhutten via een uitgebreid dealernetwerk. Doordat we het productieproces van begin (ontwerp) tot einde (levering) in eigen beheer hebben, kunnen we helemaal inspelen op uw specifieke wensen. Handig om te weten: we berekenen geen extra kosten voor maatwerk!

Bekijk het aanbod in tuinhuizen bij Lugarde

Tuinhuizen hebben hoeken waarbij de uiteinden van de balken tegen elkaar aan komen. De hoeken zijn dus vlak. Hierdoor hebben tuinhuizen vrijwel altijd een strakke, moderne look.

Maar ook blokhutten met rechte balkenkoppen kunnen een moderne uitstraling hebben. Kiest u voor diamantkoppen, dan heeft een blokhut vaak meer een robuuste en traditionele uitstraling. De tuinhuizen van ons Pro-systeem hebben vierkante palen als hoeken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *